Clinica Toth Med este rezultatul unui proiect de familie, dr. Toth Brigitta-Dalma, medic specialist obstetrica-ginecologie și sotul ei, Toth József Attila și-au propus să creeze cel mai modern centru de îngrijire în inima orașului Miercurea Nirajului, o clinică care oferă atenție absolută pacienților.

Clinica noastră și-a deschis porțile în 2022 în centrul orașului Miercurea Nirajului. În prezent, oferim tratament pacienților în opt specialități, lucrăm cu medici de înaltă calificare și renume, de asemenea suntem dotați cu cele mai moderne instrumente medicale.

Obiectivul echipei noastre de medici este de a aduce asistență medicală de înaltă calitate cât mai aproape de locuitorii din regiune. Misiunea noastră este realizarea și dezvoltarea unei clinici private într-o atmosferă umană și plăcută, care să respecte principiile medicinei.

Ne dezvoltăm încontinuu și dorim să extindem serviciile oferite de clinica noastră pentru a răspunde cerințelor medicinei contemporane. Am investit în echipamente medicale de ultima generație pentru a oferi pacienților noștri cel mai eficient tratament, un diagnostic precis, precum și o gamă completă de asistență de specialitate. Ne străduim să devenim prima alegere pentru pacienții din regiunea Miercurea Nirajului.