A klinikáról

A Toth Med klinika egy családi projekt megvalósulása, dr.Toth Brigitta-Dalma szülész-nőgyógyász szakorvos és férje Toth József Attila azt tűzte ki célul, hogy Nyárádszerda szívében létrehozza a térség legkorszerűbb orvosi központját, egy olyan klinikát, ahol valóban a páciensek igényeire figyelnek.

Klinikánk 2022-ben nyitotta meg kapuit Nyárádszereda központjában. Jelenleg nyolc szakterületen gyógyítunk, elismert szakorvosokkal dolgozunk együtt, intézményünk a legmodernebb orvosi műszerekkel felszerelt.

Az orvos csapatunk célja, hogy szolgáltatásainkkal közelebb hozzuk a térségben élők számára a magas szintű egészségügyi ellátás lehetőségét. Missziónk egy ember központú, a gyógyítás alapelveit őrző magánklinika megvalósítása.

Az orvoslás követelményeinek megfelelően folyamatosan fejlesztjük és bővítjük klinikánkat. Korszerű orvosi műszerekbe fektettünk, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk gyógyítani, diagnózist felállítani és ennek megfelelő kezelést, szakellátást biztosítsunk pácienseinknek. Arra törekszünk, hogy Nyárádszerda és a térség járóbeteg ellátást igénylő pácienseinek első számú választásává váljunk.